Velika memo igra - Životinje

  • 21,90€

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Akros Interdidak

Šifra: 20401

Možeš li ovim slatkim životinjama pronaći njihov par? Prepoznaješ li koje se životinje nalaze na slikama?

Igra pamćenja uz omiljene životinje nikad nije bila zabavnija. Ova memory igra koristi slike životinja na velikim karticama i pomaže tvom djetetu u razvoju pamćenja, zapažanja, diskriminacije, grupiranja i klasifikacije. Obogaćuje djetetov rječnik te poboljšava vizualno i prostorno pamćenje.

Na karticama pronađi pse, zeca, zamorce, tvora, piliće, tarantulu, ribu, kornjaču, vjevericu, svinju, konja, papigu, iguanu, ježića, hrčaka, kanarinaca i mačku.

Odgojni ciljevi:

  • Vježba memorije pomoću slika iz stvarnog života
  • Razvoj koncentracije, zapažanja, razlikovanja, grupiranja i klasifikacije
  • Poboljšanje vizualne i prostorne memorije
  • Razvoj vokabulara

Način igre

Za igru memorije postavi kartice na način da životinje budu okrenute prema dolje. Naizmjenično okreći po dvije kartice i ukoliko one čine par ostavite ih okrenutim da se vidi o kojoj se životinji radi. Ako kartice nisu par okrenite ih nazad. Pobjednik je onaj koji skupi najviše parova.

Igra je namijenjena za djecu od 2 godine, a sastoji se od 34 debele, vrlo izdržljive kartice visoke kvalitete. Veličina kartica je 9×9 cm.

Dimenzije proizvoda 20 × 13 × 6 cm
Dob 2+
Obrazovni cilj Razvoj memorije, koncentracije i vokabulara
Proizvođač, država Akros, Španjolska
Broj komada u pakiranju  34
Materijal Karton

 

Što razvija?

Logičko zaključivanje

Logičko razmišljanje jedno je od ključnih područja djetetova razvoja, a podrazumijeva povezivanje informacija s ciljem rješavanja problemskih zadataka i situacija.
Kognitivni aspekti dječje igre uključuju pričanja priča s logičnim krajem, određivanje uzročno-posljedičnih veza, razvoj divergentnog razmišljanja odnosno sposobnosti izmišljanja te simbolizam, odnosno preoblikovanje predmeta koji okružuju dijete. Osnaživanjem logičkog zaključivanja kod djeteta se stvaraju kvalitetni temelji za daljnje učenje.

Vizualna percepcija

Vizualna percepcija način je na koji mozak procesira ono što vidimo, odnosno način na koji mozak interpretira, analizira i daje smisao onome što vidimo. Pomaže djetetu da razumije ono što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi.

Vizualna percepcija važna je u svakodnevnom životu u različitim aktivnostima kao što su čitanje, oblačenje, slaganje puzzli te uočavanje sličnosti i različitosti.

 

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.