Blog

Abakus - savršen matematički alat u 2023.

Ploča s nanizanim kuglicama pomaže u razvijanju sposobnosti računanja te može odigrati važnu ulogu u razumijevanju matematike. Abakus je idealno pomagalo za učenje. U nastavku teksta pročitaj sve o abakusu i njegovim čarolijama tj. prednostima.

Drvene igračke za djecu - Premium odabir

Drvene igračke za djecu najstarija su vrsta igračaka i jedna od najomiljenijih vrsta dostupnih na tržištu. Ekološki su prihvatljive i dugotrajne a istovremeno potiču razvoj motoričkih vještina, maštovitosti i kreativnosti.

Kreativni setovi za djevojčice - alat za razvoj

Kreativni setovi za djevojčice su važan alat za poticanje kreativnosti i razvoja vještina, da izraze svoju maštu i kreativnost, te razvijaju samopouzdanje. Kroz ovaj proces učenja, djevojčice mogu razvijati svoje vještine i talente, što može biti korisno u njihovom budućem životu.

Glinamol - kreativne ideje za djecu i roditelje

Glinamol je mekani materijal koji se sastoji od gline, vode i drugih sastojaka. Njegova uporaba i rad u tri dimenzije (3D) svakako je zanimljiv umjetnički izazov, kako za odrasle – tako i za one najmlađe.

Pametni roboti za djecu - TOP 3 odabir?

Digitalno doba donijelo je sa sobom brojne prednosti i nedostatke s kojima se neprestano suočavamo a posebno kod djece. Njihova pažnja sve je više usmjerena na mobilne ekrane i sve manje vremena provode u igri i istraživanju.

Tablica množenja - 5 trikova za brže učenje

KAKO SVLADATI TABLICU MNOŽENJA? U ovom članku saznat ćeš… Imam osjećaj da bi tablicu množenja, da je živo biće, imala potrebu osloviti sa GOSPOĐA TABLICA MNOŽENJA. Ne znam zašto ali oduvijek nekako poštujem ovaj matematički „sistem“ za učenje operacije množenja. Ustvari, znam zašto. Ako ne svladaš tablicu množenja na vrijeme – u velikom si problemu

Božićni pokloni za djecu - ideje i prijedlozi

Božićni pokloni za djecu velika su radost i sreća za cijelu obitelj. Zbog božićnih poklona redovito se posprema soba, popravljaju ocjene i jede povrće bez prigovaranja. Sve to samo kako bi Djed Božićnjak pokupio pismo koje je dijete pomno napisalo, pročitao ga i odlučio donijeti dobrom djetetu upravo ono što je poželio.

Talkie walkie za djecu - saznaj zašto?

Talkie walkie za djecu nije uvijek jedna od onih igračaka koja se nalazi na apsolutnom vrhu popisa želja. No, to se promijeni kad ga ugledaju u nekom filmu ili crtiću u kojem policija ili vojska obavlja tajni zadatak koristeći se upravo tim spravicama za tajnu komunikaciju.

Mikroskop za djecu - nije igračka ili ipak je?

Mikroskop sam prvi put upoznala u višim razredima osnovne škole. Uvijek sam ga povezivala s nekim znanstvenicima, laboratorijima, pokusima i istraživanjima. U današnje vrijeme mikroskop se nudi i kao igračka za djecu. No, je li prerano za takvu „igračku“ u dječjoj dobi – donosimo u nastavku teksta.

Šah za djecu - 5 razloga zašto ga koristit?

Šah za djecu je sport u kojem mogu uživati svi uzrasti, bez obzira na dob, spol ili fizičke mogućnosti. Nije popularan kod djece onako kao nogomet ili košarka. Ne pripada fizičkoj aktivnosti koja je neosporivo bitna i koja donosi dobro zdravlje i kondiciju. Šah je svejedno vježbanje – vježbanje moždanih stanica!

Prikazano 1 do 10 od 54 (6 stranica)

Najnovije

Abakus - savršen matematički alat u 2023.

Ploča s nanizanim kuglicama pomaže u razvijanju sposobnosti računanja te može odigrati važnu ulogu u..

Drvene igračke za djecu - Premium odabir

Drvene igračke za djecu najstarija su vrsta igračaka i jedna od najomiljenijih vrsta dostupnih na tr..

Kreativni setovi za djevojčice - alat za razvoj

Kreativni setovi za djevojčice su važan alat za poticanje kreativnosti i razvoja vještina, da izraze..

Glinamol - kreativne ideje za djecu i roditelje

Glinamol je mekani materijal koji se sastoji od gline, vode i drugih sastojaka. Njegova uporaba i ra..

Pametni roboti za djecu - TOP 3 odabir?

Digitalno doba donijelo je sa sobom brojne prednosti i nedostatke s kojima se neprestano suočavamo a..