Lotto hrana

  • 46,50€

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Akros Interdidak

Šifra: 20525

Želiš pomoći svom djetetu da proširi svoj vokabular i savlada čitanje, a da pri tome nauči i ponešto engleskog jezika? Igra "Lotto hrana" savršen je obrazovni materijal koji će kroz zabavu pomoći tvom djetetu u vježbi čitanja, povezivanja slika i učenju engleskog jezika.

Psihopedagoške karakteristike

Edukativna igra loto sa slikama namirnica zabavan je način za svladavanje engleskog jezika, vježbu čitanja i proširenje vokabulara.

Odgojni ciljevi

•    Proširenje vokabulara
•    Učenje stranog jezika
•    Vježba čitanja i pisanja
•    Sposobnost povezivanja slika s riječima
•    Razvoj vještine zapažanja

Način igre

Igra se preporučuje djeci u dobi od 3 do 8 godina, a u igri može sudjelovati do 12 djece. U pakiranju se nalaze 72 različita prehrambena artikla za povezivanje. Poveži sliku i sliku ili sliku i riječ. 
 
Karte se mogu podijeliti u dvije grupe - prema boji obruba na velikim karticama i prema boji poleđine na malim karticama.

  1. Djeci podijeli velike kartice, a male ostavi na stolu okrenute licem prema gore.
  2. Svako dijete treba pronaći 6 malih kartica koje odgovaraju njegovoj/njezinoj velikoj kartici. Kartice može povezati na način da pronađe malu karticu čija slika odgovara slici na velikoj kartici ili da pronađe malu karticu na čijoj se poleđini nalazi naziv namirnice koji odgovara slici na velikoj kartici

 

Dimenzije proizvoda 24.5 × 19 × 7 cm
Dob od 3 do 8 godina
Obrazovni cilj Vokabular i vježba čitanja
Proizvođač, država Akros, Španjolska
Broj komada u pakiranju  84
Materijal Karton

 

Što razvija?

Logičko zaključivanje

Logičko razmišljanje jedno je od ključnih područja djetetova razvoja, a podrazumijeva povezivanje informacija s ciljem rješavanja problemskih zadataka i situacija.
Kognitivni aspekti dječje igre uključuju pričanja priča s logičnim krajem, određivanje uzročno-posljedičnih veza, razvoj divergentnog razmišljanja odnosno sposobnosti izmišljanja te simbolizam, odnosno preoblikovanje predmeta koji okružuju dijete. Osnaživanjem logičkog razvoja kod djeteta se stvaraju kvalitetni temelji za daljnje učenje.

Jezik i govor

Jezično-govorni razvoj djeteta potiče se stvaranjem različitih komunikacijskih situacija, a najintenzivniji je u prve tri godine života. Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Na jezičnu kompetenciju djece i jezično-govorni razvoj utječu urođene sposobnosti, razvijen govorni i slušni aparat, društveno okruženje i dječja samoaktivnost. Dijete treba poticati da razmišlja i razgovara o raznim temama, da postavlja pitanja i pronalazi odgovore.


 

 

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.