Čovječe ne ljuti se - Safari

  • 17,90€ 134,87kn

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Legler

Šifra: L11697

"Čovječe, ne ljuti se" je popularna društvena igra koja je privukla generacije igrača diljem svijeta. Omiljena je među djecom, ali uživaju u njoj i odrasli.

Figurice zebre, žirafe, krokodila i slona vjerne su izvornicima i imaju dizajn prilagođen djeci. Djeca će zaigrano naučiti računati s brojem točkica na kockici. Ova zabavna igra uči djecu kako se nositi i s pobjedama i s porazima.

Dimenzije: 26 x 26 x 1 cm.
Namijenjeno za dob od 4+ godine.

 

Čovječe ne ljuti se - igra za sve uzraste

Jednostavnost pravila

"Čovječe, ne ljuti se" ima jednostavna pravila koja djeca lako mogu razumjeti. Cilj igre je jasan - dovesti sve svoje figure do cilja prije ostalih igrača. Ovo omogućava djeci da se brzo uključe u igru bez potrebe za dugotrajnim objašnjenjima.

Socijalizacija i zabava

Ova igra pruža savršenu priliku za socijalizaciju. Djeca se mogu igrati s prijateljima, braćom i sestrama ili s roditeljima. Tijekom igre može doći do mnogo smijeha i zabave, a djeca uživaju u uzbuđenju i neizvjesnosti tijekom igre.

Učenje kroz igru

Iako je "Čovječe, ne ljuti se" igra uglavnom za zabavu, kroz nju se mogu naučiti neke važne lekcije. Učenje o porazu i pobjedi, nošenju s emocijama, sve su to vrijedne životne lekcije koje mališani mogu naučiti kroz ovu igru.

 

Savjeti za roditelje 

Prije nego što započnete igru s djecom, važno je objasniti im pravila. Budite strpljivi i potrudite se da razumiju kako se igra igra. Pokažite im kako se kreću figure, kako se "jede" tuđa figura i kako se dolazi do cilja.

Kada igrate s vrlo malom djecom, možete olakšati pravila. Na primjer, možete izbjeći "jedenje" figura kako bi igra bila manje frustrirajuća za njih.

Čovječe ne ljuti se - pravila i koraci za igru

Postavljanje igre: Svaki igrač odabire boju i postavlja svoje četiri figure na startne pozicije.

Bacanje kocke: Igrači naizmjence bacaju kocku i pomiču svoje figure za broj mjesta koji je pokazala kocka.

Pomicanje figura: Ako igrač s kockom dobije broj koji mu omogućava da dođe na polje na kojem se već nalazi figura drugog igrača, on može "pojesti" tu figuru i vratiti je na početak.

Dolazak do cilja: Cilj igre je dovesti sve figure do "kućice". Prvi igrač koji to postigne, pobjednik je.

Kroz igru "Čovječe, ne ljuti se", djeca ne samo da se zabavljaju, već i uče važne socijalne vještine i razvijaju razumijevanje pravila i strategije. Bez obzira na to tko pobjedi, najvažnije je da se svi dobro zabave!

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.