Čovječe ne ljuti se - Safari

  • 17,90€

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Legler

Šifra: L11697

"Čovječe, ne ljuti se" je popularna društvena igra koja je privukla generacije igrača diljem svijeta. Omiljena je među djecom, ali uživaju u njoj i odrasli.

Figurice zebre, žirafe, krokodila i slona vjerne su izvornicima i imaju dizajn prilagođen djeci. Djeca će zaigrano naučiti računati s brojem točkica na kockici. Ova zabavna igra uči djecu kako se nositi i s pobjedama i s porazima.

Dimenzije: 26 x 26 x 1 cm.
Namijenjeno za dob od 4+ godine.

 

Čovječe ne ljuti se - igra za sve uzraste

Jednostavnost pravila

"Čovječe, ne ljuti se" ima jednostavna pravila koja djeca lako mogu razumjeti. Cilj igre je jasan - dovesti sve svoje figure do cilja prije ostalih igrača. Ovo omogućava djeci da se brzo uključe u igru bez potrebe za dugotrajnim objašnjenjima.

Socijalizacija i zabava

Ova igra pruža savršenu priliku za socijalizaciju. Djeca se mogu igrati s prijateljima, braćom i sestrama ili s roditeljima. Tijekom igre može doći do mnogo smijeha i zabave, a djeca uživaju u uzbuđenju i neizvjesnosti tijekom igre.

Učenje kroz igru

Iako je "Čovječe, ne ljuti se" igra uglavnom za zabavu, kroz nju se mogu naučiti neke važne lekcije. Učenje o porazu i pobjedi, nošenju s emocijama, sve su to vrijedne životne lekcije koje mališani mogu naučiti kroz ovu igru.

 

Savjeti za roditelje 

Prije nego što započnete igru s djecom, važno je objasniti im pravila. Budite strpljivi i potrudite se da razumiju kako se igra igra. Pokažite im kako se kreću figure, kako se "jede" tuđa figura i kako se dolazi do cilja.

Kada igrate s vrlo malom djecom, možete olakšati pravila. Na primjer, možete izbjeći "jedenje" figura kako bi igra bila manje frustrirajuća za njih.

Čovječe ne ljuti se - pravila i koraci za igru

Postavljanje igre: Svaki igrač odabire boju i postavlja svoje četiri figure na startne pozicije.

Bacanje kocke: Igrači naizmjence bacaju kocku i pomiču svoje figure za broj mjesta koji je pokazala kocka.

Pomicanje figura: Ako igrač s kockom dobije broj koji mu omogućava da dođe na polje na kojem se već nalazi figura drugog igrača, on može "pojesti" tu figuru i vratiti je na početak.

Dolazak do cilja: Cilj igre je dovesti sve figure do "kućice". Prvi igrač koji to postigne, pobjednik je.

Kroz igru "Čovječe, ne ljuti se", djeca ne samo da se zabavljaju, već i uče važne socijalne vještine i razvijaju razumijevanje pravila i strategije. Bez obzira na to tko pobjedi, najvažnije je da se svi dobro zabave!

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.