Igra potapanje brodova

  • 39,90€ 29,90€

Najniža cijena posljednih 30 dana: 39,90€

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Vilac

Šifra: 9307

Zabavna igra potapanja brodova s puno inovativnih detalja.Igra Vilac sastoji se od drvene kutije, s elegantnim motivom s obje strane.

Sa svake strane nalazi se ploča na koju svaki igrač mora postaviti sinusne brodove, a u sredini je ploča na koju možete staviti križić s pripadajućom kredom, na mjestima gdje ste pucali za protivničkim brodovima. Igra je jednostavna za naučiti i izazov je za oba igrača.

Preporučena dob: 6 godina +. Dimenzije:25 x 25 x 5 cm

Napravljeno od:
- Drvo

 

Potapanje brodova - pravila igre

Potapanje brodova je igra za dva igrača. Svaki igrač ima svoju ploču s mrežom kvadratića na kojoj postavlja svoje brodove. Pravila igre uključuju sljedeće:

1. Postavljanje brodova

Svaki igrač postavlja svoje brodove na svoju ploču. Brodovi se postavljaju vodoravno ili okomito i ne smiju se preklapati. Svaki brod zauzima određeni broj susjednih kvadratića na ploči.

2. Tijek igre

Igra se odvija naizmjence. Igrači na svom potezu biraju koordinate na protivnikovoj ploči i pokušavaju pogoditi njegove brodove. Ako pogode kvadratić na kojem se nalazi protivnikov brod, označavaju ga kao "pogodak". Ako promaše, označavaju kvadratić kao "promašaj". Cilj je potopiti sve protivnikove brodove prije nego što on potopi sve naše brodove.

3. Cilj igre

Cilj igre potapanja brodova je otkriti i potopiti sve brodove protivnika prije nego što on učini isto. Igrač koji prvi potopi sve brodove protivnika je pobjednik.

 

Strategije i taktike kod potapanja brodova

Potapanje brodova nije samo igra sreće, već zahtijeva strategiju i taktiku kako bi se postigla pobjeda. Evo nekih korisnih strategija i taktika koje igrači mogu primijeniti:

1. Postavljanje brodova

Važno je mudro postaviti brodove na 

ploču kako biste otežali protivniku pronalaženje i potapanje vaših brodova. Raspršite brodove po ploči umjesto da ih grupirate na jednom dijelu. Također možete koristiti blokade kako biste otežali protivniku pristup određenim područjima.

2. Otkrivanje protivničkih brodova

Kako biste što učinkovitije otkrili protivničke brodove, pokušajte pratiti obrasce i logiku protivnika. Ako ste pogodili jedan brod, pokušajte pronaći logične susjedne kvadratiće kako biste potopili cijeli brod. Također, vodite evidenciju o svojim potezima i pokušajte prepoznati uzorke kako biste donijeli bolje odluke.

3. Koordinacija napada

Komunikacija s partnerom ili pažljivo promatranje poteza protivnika može biti ključno za uspjeh. Ako igrate potapanje brodova kao timsku igru, važno je koordinirati napade kako biste brže potopili protivničke brodove. Razmjena informacija i taktičko planiranje mogu vam dati prednost nad protivnikom.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.