Igra - Učim logično razmišljati

  • 29,50€

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostava: 1-2 radna dana, plaćanje na rate

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Heutink International Staffing & Facilities B.V.

Šifra: 900000097

Tagovi:  3+matematikalogičko razmišljanje

Logičko razmišljanje neizostavan je element razumijevanja i tumačenja svijeta oko nas. Isto tako, ključno je u procesu pisanja teksta.

Izazovna igra osmišljena po uzoru na sudoku. Svaka stavka može se iskoristiti samo jednom po retku i stupcu. Igra kod djece potiče analitičko i kreativno razmišljanje.

Sadrži: 3 drvene ploče sa zadacima, 24 drvene pločice s motivima životinja, 60 drvenih pločica s motivima životinja

Osnovni elementi logičkog razmišljanja

1. Definiranje logičkog razmišljanja

Logičko razmišljanje je proces koristeći kojeg dolazimo do zaključaka temeljenih na pretpostavkama ili prethodno poznatim informacijama. Osnovni elementi logičkog razmišljanja su prepoznavanje uzoraka, analiza, kritičko razmišljanje i rješavanje problema.

2. Značaj logičkog razmišljanja

Logičko razmišljanje ključno je za donošenje informiranih odluka, rješavanje problema i interpretaciju informacija. U kontekstu pisanja, logičko razmišljanje osigurava da tekst slijedi dosljedan i koherentan obrazac, što čitateljima olakšava razumijevanje.

Kako razvijati logičko razmišljanje kod djece?

Razvijanje logičkog razmišljanja kod djece važan je aspekt njihovog obrazovanja i osobnog razvoja. Evo nekoliko strategija koje se mogu koristiti:

1. Poticanje radoznalosti: Djecu treba poticati da postavljaju pitanja i traže objašnjenja. To potiče logičko razmišljanje i kritičko razmišljanje.

2. Igre zasnovane na logici: Igre poput šaha, puzzle i sudoku mogu pomoći djeci u razvijanju vještina.

3. Učenje kroz rješavanje problema: Praktične aktivnosti koje uključuju rješavanje problema, poput eksperimenata, matematičkih zagonetki i projektnog učenja, mogu poboljšati vještine.

4. Razgovor i rasprava: Poticanje djece na raspravu o različitim temama može pomoći u razvoju logičkog razmišljanja, jer moraju strukturirati svoje argumente i razmisliti o drugim perspektivama.

5. Podučavanje metakognitivnih vještina: Učenje kako razmišljamo, i kako naš um radi, može biti korisno za razvoj logičkog razmišljanja. To može uključivati refleksiju o vlastitom razmišljanju i razumijevanju strategija učenja.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Često postavljena pitanja

1. Koliki su troškovi i rok dostave?
Dostupni proizvodi dostavljaju se u roku od 1 do 2 radna dana. Trošak poštarine iznosi 5,00 €, a za narudžbe iznad 40,00 € dostava je besplatna.

2. S kojom dostavnom službom će biti poslan moj paket?
Pošiljke na otoke šaljemo Overseas-om, a ostale pošiljke šalju se GLS-om.

3. Može li se moja adresa za dostavu razlikovati od adrese računa?
Naravno da možete. Odaberite način plaćanja i unesite željenu adresu dostave u polje „Adresa za dostavu“.

4. Koji su načini plaćanja mogući?
Plaćanje je moguće putem virmana ili opće uplatnice, kreditnom karticom (WSPay sustav) i plaćanje prilikom preuzimanja/pouzećem.